Een kapschuur laten bouwen door MEESTER houtbouw

Het grote voordeel van een kapschuur laten bouwen is dat u bepaalt hoe de kapschuur eruit komt te zien, hoe deze wordt ingedeeld en welke materialen er worden gebruikt. Onze meesters denken graag met u mee om uw droom kapschuur te realiseren. En met onze ruime werkervaring in houtbouw, glaswerk en schilderwerken bouwen wij elke mogelijke kapschuur voor u: van carports tot paardenstal en van modern tot landelijk, geen kapschuur is voor ons te gek.

Uw maatwerk kapschuur perfect afgewerkt

Bouwen met hout daar zijn wij meester in, maar wist u ook dat wij meester zijn in schilderwerken. Onze zusterorganisatie MEESTER schilderwerken voert al drie generaties lang schilderwerken uit in Brabant en Limburg. Uw nieuwe kapschuur is bij ons in goede handen en onze meesters schilderen uw kapschuur in elke gewenste kleur. Wilt u ook een prachtige kapschuur op maat laten maken? Schakel dan de meesters in.

Hoe wij te werk gaan

Advies- en informatiegesprek

Een eerste schets

Het ontwerp op papier

Wij gaan bouwen

Proosten op een succes

Een kapschuur onderhouden

Voor de realisatie van uw kapschuur gebruiken wij de beste materialen. Zo heeft u keuze uit douglas-, eiken en western red cedar hout. Deze houtsoorten kenmerken zich door de verwerkbaarheid, duurzaamheid en weerbestendigheid. Van uw nieuwe maatwerk kapschuur zult u tientallen jaren genieten. Het is echter wel aan te raden om het schilderwerk regelmatig te onderhouden. Ook dan zijn onze meesters u graag van dienst.

Uw nieuwe kapschuur laten plaatsen door de meesters

Uw wensen vertaald naar een prachtige kapschuur op maat, daar gaan we voor! Allereerst gaan we in onze werkplaats aan de slag met het op maat maken van verschillende materialen en het bouwen van prefab onderdelen. Vervolgens bouwen en plaatsen we uw nieuwe kapschuur vakkundig op locatie. Of u nu kiest voor een kapschuur met zitgedeelte, met glazen wanden, met lichtstraat, met opslagplek of een standaard uitvoering, geen opdracht is voor ons te gek.

Bent u erg handig of heeft u handige kennissen? Wij leveren ook bouwpakketten voor kapschuren. In onze werkplaats zagen we alle materialen voor de kapschuur perfect op maat. Met de meegeleverde materialen en bevestigingsmaterialen realiseert u uw eigen unieke kapschuur.

Ook meesters in andere houten bouwwerken

Naast kapschuren op maat zijn wij ook gespecialiseerd in veranda’s, overkappingen, tuinhuizen, poolhouses, tuinkamers, vijveroverkappingen en lichtstraten. Bekijk onze gerealiseerde projecten, laat u inspireren en wie weet realiseren onze vakmensen binnenkort een prachtige kapschuur bij u in de tuin.

MEESTER houtbouw is voornamelijk actief in Brabant en Limburg, maar ook van buiten deze provincies helpen we u graag aan een nieuwe maatwerk kapschuur.