Een prachtige houten overkapping in uw tuin

In tegenstelling tot een veranda kunt u een overkapping overal in uw tuin bouwen. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om een overkapping vrijstaand te plaatsen. Onze meesters adviseren u graag met het uitwerken van een prachtige houten overkapping. Daarbij is geen detail te gek. Wilt u verschuifbare glazen wanden in uw maatwerk overkapping? Geen probleem! Liever een overkapping met puntdak? Wij bouwen het.

Voor de realisatie van de houten overkapping gebruiken wij voornamelijk douglashout, maar andere materialen zijn natuurlijk ook mogelijk. Een douglas overkapping op maat heeft vele voordelen. Zo is douglas erg sterk, goed te verwerken tot palen en planken en gaat douglas lang mee. Ideaal voor de vervaardiging van kwalitatieve overkappingen.

Een overkapping laten bouwen door MEESTER houtbouw

Het grote voordeel van een overkapping laten bouwen is dat u bepaalt hoe de overkapping er uit komt te zien, hoe deze wordt ingedeeld en welke materialen er worden gebruikt. Onze meesters denken graag met u mee om uw droomoverkapping te realiseren. En met onze ruime werkervaring in houtbouw, glaswerk en schilderwerken kunnen wij elke mogelijke overkapping voor u bouwen. Geen overkapping is voor ons te gek. Wilt u dus een nieuwe overkapping op maat laten maken? Schakel dan de meesters in.

Hoe wij te werk gaan

Advies- en informatiegesprek

Een eerste schets

Het ontwerp op papier

Wij gaan bouwen

Proosten op een succes

De mogelijkheden voor een overkapping op maat

MEESTER houtbouw is uw vakman in maatwerk overkappingen. Onze meesters, want dat zijn onze vakmensen, vertalen uw gedachten naar een prachtige overkapping die voldoet aan al uw wensen en onze meesterlijke eisen. Bovendien kunnen wij alle soorten overkappingen voor u bouwen. Weet u al wat voor soort overkapping u op het oog hebt? Bij MEESTER houtbouw bent u aan het goede adres voor de volgende op maat gemaakte overkappingen:

Uw maatwerk overkapping perfect afgewerkt

Naast meesters in bouwen met hout zijn wij ook meesters in glas- en schilderwerken. Onze zusterorganisatie voert al drie generaties lang schilderwerken uit in Brabant en Limburg. De afwerking van uw nieuwe op maat gemaakte overkapping is bij ons dus ook in goede handen. Wij schilderen met veel passie en vakmanschap uw prachtige overkapping in elke gewenste kleur. Heeft u gekozen om een houten terrasoverkapping op maat te laten maken? Dan zorgen wij ervoor dat de kleur overeenkomt met het bestaande schilderwerk van de woning wat zorgt voor een prachtige uniforme uitstraling

Uw overkapping onderhouden

Voor de realisatie van uw overkapping gebruiken wij de beste materialen. Zo heeft u keuze uit douglas-, eiken en western red cedar hout. Deze houtsoorten kenmerken zich door de verwerkbaarheid, duurzaamheid en weerbestendigheid. Zo geniet u tientallen jaren van uw nieuwe maatwerk overkapping. Het is echter wel aan te raden om het schilderwerk regelmatig te onderhouden. Ook dan zijn onze meesters u graag van dienst.

Ook meesters in andere houten bouwwerken

Bent u op zoek naar een andere soort houten bouwwerk? Naast overkappingen op maat realiseren wij ook veranda’s, kapschuren, tuinhuizen, tuinkamers, poolhouses, vijveroverkappingen en lichtstraten. Bekijk onze gerealiseerde houtbouw projecten, laat u inspireren en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

MEESTER houtbouw is actief in Brabant en Limburg, maar ook buiten deze provincies helpen we u graag aan een nieuwe maatwerk overkapping.