Een prachtig modern poolhouse

Een poolhouse gemaakt van hout past uiterst goed bij de moderne stijl. De combinatie van houten staanders en panelen zorgen voor een strak design en dat geeft uw poolhouse een moderne uitstraling. Onze meesters bespreken uw wensen en transformeren uw idee naar een modern poolhouse. Daarbij adviseren wij u ook over bijpassende kleuren voor het hout van de poolhouse. Zo wordt er in de praktijk vaak gekozen voor wit of zwart om het design van de poolhouse meer te accentueren.

Stijlvolle landelijke poolhouses

Landelijk is een klassieke woonstijl en kenmerkt zich door het gebruik van veel hout. Een landelijke poolhouse vervaardigen wij dan ook met stijlvolle houten balken en planken. Alles naar wens te realiseren bijpassend bij uw woonstijl en tuin. Combineer een landelijke poolhouse met leuke landelijke meubelen, bijbehorende accessoires, een kachel en een mooie barbecue. De warme uitstraling van de poolhouse met bijbehorende attributen creëert een heerlijke omgeving waar u en uw vrienden en familie vele gezellige etentjes en drankjes zullen hebben.

Hoe wij te werk gaan

Advies- en informatiegesprek

Een eerste schets

Het ontwerp op papier

Wij gaan bouwen

Proosten op een succes

Poolhouse op maat

Of u nu kiest voor een landelijke, moderne, luxueuze of design poolhouse, een poolhouse op maat is altijd een goede keuze. Iedere woning en tuin is namelijk uniek en met een maatwerk poolhouse kunt u een ruimte realiseren die perfect aansluit bij uw woonstijl, tuin en of specifieke ruimte.  Zo zijn er talloze opties mogelijk die normaliter niet zijn inbegrepen. Daarnaast bent u ook in de gelegenheid om uw creativiteit los te laten op de poolhouse. Zo creëert u comfortabele en luxueuze loungeruimte waar u samen met vrienden en familie geniet van het goede leven.

Uw maatwerk poolhouse perfect afgewerkt

Nadat uw nieuwe poolhouse is gerealiseerd, overweegt u wellicht om de poolhouse bijpassend te schilderen. Ook hier kunnen wij u van dienst zijn. MEESTER houtbouw is ook meester in schilderwerken. Met onze zusterorganisatie MEESTER schilderwerken voeren wij al drie generaties lang schilderwerken uit in Brabant en Limburg. Onze vakmensen schilderen uw nieuwe poolhouse met veel passie en meesterschap in elke gewenste kleur. Zo geniet u jarenlang van uw houten poolhouse met goed schilderwerk.

Uw poolhouse onderhouden

Voor de realisatie van uw poolhouse gebruiken wij de beste materialen. Zo heeft u keuze uit douglas-, eiken en western red cedar hout. Deze houtsoorten kenmerken zich door de verwerkbaarheid, duurzaamheid en weerbestendigheid. Van uw nieuwe maatwerk poolhouse zult u tientallen jaren van genieten. Het is echter wel aan te raden om het schilderwerk regelmatig te onderhouden. Ook dan zijn onze meesters u graag van dienst.

Ook meesters in andere houten bouwwerken

Naast poolhouses op maat zijn wij ook gespecialiseerd in tuinhuizen, veranda’s, overkappingen, kapschuren, tuinkamers, vijveroverkappingen en lichtstraten. Bekijk ook eens onze gerealiseerde projecten, laat u inspireren en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

MEESTER houtbouw is voornamelijk actief in Brabant en Limburg, maar ook van buiten deze provincies helpen we graag uw droom poolhouse realiseren.