Een tuinkamer laten bouwen door MEESTER houtbouw

Een tuinkamer wordt meestal tegen het huis aangebouwd en is een ideaal verlengstuk van de woning. Toch is het ook mogelijk om een tuinkamer solitair te bouwen. Onze meesters denken graag met u mee om uw droom tuinkamer te realiseren. En met onze ruime werkervaring in houtbouw, glaswerk en schilderwerken moet dat zeker lukken. Of u nu kiest voor een tuinkamer op maat met een schuifpui of schuifwanden, platdak of puntdak of lichtstraat, ons is geen uitdaging te gek.

Uw maatwerk veranda perfect afgewerkt

Naast meesters in houtbouw zijn wij ook gespecialiseerd in schilderwerken. Met onze zusterorganisatie MEESTER schilderwerken voeren wij al drie generaties lang schilderwerken uit in Brabant en Limburg. Uw nieuwe maatwerk tuinkamer is bij ons in goede handen. Wij schilderen met veel passie en meesterschap de tuinkamer in elke gewenste kleur. Wilt u graag dat de kleur van de houten tuinkamer overeenkomt met het bestaande schilderwerk van de woning? Geen probleem! Onze meesters regelen het voor u.

Hoe wij te werk gaan

Advies- en informatiegesprek

Een eerste schets

Het ontwerp op papier

Wij gaan bouwen

Proosten op een succes

Uw tuinkamer onderhouden

Voor de realisatie van uw tuinkamer gebruiken wij de beste materialen. Zo heeft u keuze uit douglas-, eiken en western red cedar hout. Deze houtsoorten kenmerken zich door de verwerkbaarheid, duurzaamheid en weerbestendigheid. Van uw nieuwe maatwerk tuinkamer zult u tientallen jaren van genieten. Het is echter wel aan te raden om het schilderwerk regelmatig te onderhouden. Ook dan
zijn onze meesters u graag van dienst.

Een stijlvolle tuinkamer van hout

Het specialisme van MEESTER houtbouw is, niet geheel onverwacht, het vervaardigen van houten bouwwerken. Overweegt u een houten tuinkamer op maat te laten maken in uw tuin? Dan is MEESTER houtbouw uw vakman die u zeker kan helpen. Uw ideeën toveren wij om tot een tuinkamer waar u jaar in, jaar uit veel dagen en avonden met uw familie en vrienden zult genieten.

Uw nieuwe tuinkamer laten plaatsen door de meesters

Nadat we al uw wensen hebben uitgewerkt tot een concept en wanneer wij de opdracht mogen uitvoeren, gaan we in onze werkplaats aan de slag met het op maat maken van verschillende materialen en het bouwen van verschillende onderdelen van de tuinkamer. Vervolgens monteren en plaatsen wij uw gewenste tuinkamer vakkundig op locatie.

Bent u erg handig of heeft u handige kennissen? Wij leveren ook zelfbouwpakketten tuinkamers. In onze werkplaats zagen we alle materialen voor de tuinkamer perfect op maat. Met de meegeleverde materialen en bevestigingsmaterialen realiseert u uw eigen unieke tuinkamer.

Ook meesters in andere houten bouwwerken

Wij zijn naast tuinkamers op maat ook meester in andere bouwwerken, zoals tuinhuizen, veranda’s, overkappingen, poolhouses, kapschuren, vijveroverkappingen en lichtstraten. Bekijk al onze gerealiseerde projecten, laat u inspireren en wie weet staat er binnenkort wel een prachtige houten tuinkamer bij u in de tuin.

MEESTER houtbouw is voornamelijk actief in Brabant en Limburg, maar ook van buiten deze provincies helpen we u graag aan een nieuwe tuinkamer op maat.