+4

Bescherm uw koi met een vijveroverkapping

Wanneer het blad van de bomen waait, de dagen korter worden en nachtvorst zijn intrede doet, is het tijd om het onderwaterleven in uw vijver te beschermen. Het blad en vuil van bomen kan het water verzuren en dat maakt koi kwetsbaar. Ook ontstaan er door blad en vuil, bij het opwarmen van het water in het voorjaar, bacteriën en algen die het zuurstofgehalte in de vijver beïnvloeden. Met een vijveroverkapping voorkomt u dat er onnodig vuil in uw vijver terecht komt. Daarnaast heeft een vijveroverkapping ook een isolerende werking. In de nacht koelt de vijver minder snel af en overdag verwarmt het water sneller op. Het verminderen van temperatuurschommelingen in de vijver komt koi ten goede.

Uniek systeem vijveroverkapping

Onze missie is om voor elke vijver een perfecte vijveroverkapping te realiseren. Vandaar dat MEESTER houtbouw een uniek systeem heeft ontwikkeld die geschikt is voor elke vijver. Het systeem bestaat uit een frame met lichtgewicht verschuifbare panelen. Deze panelen kunt u eenvoudig over elkaar schuiven wat het mogelijk maakt om de vissen te voeren of te bekijken. In het voorjaar demonteert u het systeem zodat u optimaal kunt genieten van de vijver. Wij bouwen de vijveroverkapping volledig naar wens op maat. Zo heeft u jaar in, jaar uit een mooie en gezonde vijver waar u met veel trots van kunt genieten.

Hoe wij te werk gaan

Advies- en informatiegesprek

Een eerste schets

Het ontwerp op papier

Wij gaan bouwen

Proosten op een succes

Een vijveroverkapping op maat door MEESTER houtbouw

Elke vijver is uniek waardoor een standaard oplossing er vaak niet is. Er zijn helaas niet veel opties op de markt die geschikt zijn voor alle vijvers. MEESTER houtbouw heeft hiervoor de ideale oplossing. Onze meesters realiseren voor u een vijveroverkapping op maat die voldoet aan al uw wensen. Zo heeft u bij ons keuze uit verschillende materialen, is een schuif mogelijk en kunnen wij de vijveroverkapping voorzien van een demontabel systeem.

Ook meesters in andere bouwwerken

Naast vijveroverkappingen is MEESTER houtbouw ook uw vakman in andere bouwwerken, zoals veranda’s, overkappingen, tuinkamers, kapschuren, poolhouses, tuinhuizen en lichtstraten. Bekijk onze gerealiseerde houtbouw projecten en laat u inspireren.