Voorkom een donkere ruimte in uw woning

Een overkapping is altijd een goed idee. Zo creëert u extra ruimte waar u optimaal kunt genieten. Echter, blokkeert een overkapping deels het daglicht, waardoor het snel donker oogt onder de overkapping of in uw woning. Het is daarom aan te raden om een lichtstraat in uw overkapping te plaatsen wanneer deze aan het huis wordt gebouwd. MEESTER houtbouw helpt u graag meer daglicht creëren met een lichtstraat in uw overkapping.

Houten overkapping met lichtstraat

Overweegt u een houten overkapping met lichtstraat voor aan uw woning of in de tuin? Dan is MEESTER houtbouw uw vakman. Onze meesters hebben veel ervaring in houtbouw, glaswerk en schilderwerken en zijn daardoor in staat om elke mogelijke lichtstraat te bouwen. Al uw wensen transformeren wij om naar een lichtstraat overkapping waar u jarenlang plezier van hebt. Voor MEESTER houtbouw is geen detail te gek.

Hoe wij te werk gaan

Advies- en informatiegesprek

Een eerste schets

Het ontwerp op papier

Wij gaan bouwen

Proosten op een succes

Lichtstraat op maat

MEESTER houtbouw is gespecialiseerd in maatwerk. Zo bouwen wij verschillende soorten houten bouwwerken waarin wij een lichtstraat verwerken. Daarnaast zijn we u ook graag van dienst voor een lichtstraat op maat in een bestaande overkapping. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Uw overkapping met lichtstraat perfect afgewerkt

Nadat de overkapping met lichtstraat is geplaatst, wilt u natuurlijk wel dat deze mooi wordt afgewerkt. Zo ervaren we in de praktijk dat het gewenst is dat de kleur van de overkapping overeenkomt met het bestaande schilderwerk van de woning. Maak u hier vooral niet druk om. Wij zijn naast MEESTER houtbouw ook meesters in schilderwerken. Onze zusterorganisatie voert al drie generaties lang schilderwerken uit in Brabant en Limburg. Uw nieuwe overkapping met lichtstraat is bij ons in goede handen. Wij schilderen uw overkapping in elke gewenste kleur, zodat u jaren later nog steeds geniet van een prachtige overkapping en perfect schilderwerk.

Uw lichtstraat overkapping onderhouden

Voor de realisatie van uw overkapping met lichtstraat gebruiken wij de beste materialen. Zo heeft u keuze uit douglas-, eiken en western red cedar hout. Deze houtsoorten kenmerken zich door de verwerkbaarheid, duurzaamheid en weerbestendigheid. Van uw nieuwe lichtstraat overkapping geniet u tientallen jaren. Het is echter wel aan te raden om het schilderwerk regelmatig te onderhouden. Ook dan zijn onze meesters u graag van dienst.

Ook meesters in andere houten bouwwerken

MEESTER houtbouw is uw vakman in lichtstraat overkappingen. Onze meesters zijn in staat om alle soorten overkappingen en houten bouwwerken voor u te bouwen. Naast een lichtstraten bouwen wij ook veranda’s, kapschuren, tuinkamers, poolhouses, tuinhuizen en vijveroverkappingen. Bekijk al onze maatwerk bouwwerken, laat u inspireren en wie weet staat er binnenkort bij u ook een prachtige houten overkapping met lichtstraat.