Advies- en informatiegesprek

Wij nodigen u graag uit bij ons op kantoor voor een eerste kennismakingsgesprek. Om een zo goed mogelijke inschatting te maken van uw wensen, vragen wij u om voorafgaand aan het gesprek een vragenlijst in te vullen. Deze vragenlijst dient als input voor onze meesters tijdens het kennismakingsgesprek.

Een eerste schets

Samen met u vertalen we uw ideeën en wensen tot een eerste schets. We voegen hier de gewenste maatvoering aan toe, waardoor we direct een goede offerte voor u kunnen opstellen.

Het ontwerp op papier

Indien akkoord op de offerte, gaan wij aan de slag om het ontwerp op papier te zetten. Vervolgens plannen we een afspraak bij u op locatie om het ontwerp te bespreken en de exacte maten voor de materialen in te meten. Samen met u zetten we de puntjes op de i. En met een definitief akkoord op het ontwerp, gaan we aan de slag met de realisatie van uw droom bouwwerk.

Wij gaan bouwen

We bestellen de gewenste materialen, we zagen en timmeren verschillende onderdelen in onze werkplaats en plannen met u een afspraak in om het bouwwerk te plaatsen of het bouwpakket te leveren.

Proosten op een succes

Het bouwwerk leveren wij instapklaar op. Het enige wat u dan nog te wachten staat zijn vele gezellige momenten in of onder uw nieuwe bouwwerk.

Mocht er na oplevering nazorg nodig zijn, dan staan onze meesters altijd voor u klaar. Daarnaast zijn we u ook van dienst voor onderhoud, zoals glas- schilderwerken.