Een veranda laten bouwen door MEESTER houtbouw

Een veranda is een overkapping die tegen de gevel van een huis wordt gebouwd. In principe bestaat een houten veranda uit een plat dak en staanders. Wanneer u kiest voor een veranda op maat, dan wilt u natuurlijk wel dat deze voldoet aan al uw behoeftes. Zo zijn er talloze opties mogelijk, zoals een lichtstraat, een puntdak of glazen wanden die de ruimte onder de veranda afsluiten. MEESTER houtbouw heeft veel ervaring in houtbouw, glaswerk en schilderwerken en denkt graag met u mee. Wilt u een droomveranda op maat laten bouwen? Schakel dan de meesters in.

Uw maatwerk veranda perfect afgewerkt

Nadat uw nieuwe op maat gemaakte veranda is gerealiseerd, wilt u natuurlijk wel dat de kleur overeenkomt met het bestaande schilderwerk van het huis. Maakt u zich hier vooral geen zorgen om. Wij zijn naast MEESTER houtbouw ook meesters in schilderwerken. Met onze zusterorganisatie MEESTER schilderwerken voeren wij al drie generaties lang schilderwerken uit in Brabant en Limburg. Onze vakmensen leiden wij continue op om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Uw nieuwe houten veranda schilderen wij met veel passie en meesterschap in elke gewenste kleur, zodat u jarenlang geniet van uw houten veranda met goed schilderwerk.

Hoe wij te werk gaan

Advies- en informatiegesprek

Een eerste schets

Het ontwerp op papier

Wij gaan bouwen

Proosten op een succes

Veranda onderhouden

Voor de realisatie van uw veranda gebruiken wij de beste materialen. Zo heeft u keuze uit douglas-, eiken en western red cedar hout. Deze houtsoorten kenmerken zich door de verwerkbaarheid, duurzaamheid en weerbestendigheid. Van uw nieuwe maatwerk veranda zult u tientallen jaren genieten. Het is echter wel aan te raden om het schilderwerk regelmatig te onderhouden. Ook dan zijn onze meesters u graag van dienst.

Uw nieuwe veranda laten plaatsen door de meesters

Samen met u vertalen we uw wensen tot een prachtige veranda op maat. En wanneer wij groen licht hebben voor de opdracht gaan we in onze werkplaats aan de slag met het op maat maken van verschillende materialen en het bouwen van verschillende onderdelen. Vervolgens bouwen en plaatsen wij uw gewenste veranda vakkundig op locatie. Of u nu kiest voor een standaard veranda, een complexe veranda of een veranda met lichtstraat, geen opdracht is voor ons te gek.

Bent u erg handig of heeft u handige kennissen? Wij leveren ook bouwpakketten voor veranda’s. In onze werkplaats zagen we alle materialen voor de veranda perfect op maat. Met de meegeleverde materialen en bevestigingsmaterialen realiseert u uw eigen unieke veranda.

Ook meesters in andere houten bouwwerken

Naast veranda’s op maat zijn wij ook gespecialiseerd in tuinhuizen, overkappingen, poolhouses, kapschuren, tuinkamers, vijveroverkappingen en lichtstraten. Bekijk ook eens onze gerealiseerde projecten, laat u inspireren en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

MEESTER houtbouw is voornamelijk actief in Brabant en Limburg, maar ook van buiten deze provincies helpen we u graag aan een nieuwe maatwerk veranda.