Een houten tuinhuis op maat

Onze naam zegt het eigenlijk al: wij zijn de meesters in bouwen met hout. MEESTER houtbouw is uw vakman in houten tuinhuizen op maat. Onze meesters, want dat zijn onze vakmensen, vertalen uw gedachten naar een prachtig maatwerk tuinhuis die voldoet aan al uw wensen en onze kwaliteitsstandaarden. Voor de realisatie van het houten tuinhuis heeft u keuze uit douglas, eiken of western red cedar hout. Deze houtsoorten hebben verschillende voordelen. Zo zijn deze soorten goed te verwerken tot hoogwaardige materialen, is het duurzaam en kan het hout goed tegen het Nederlandse klimaat. Van een op maat gemaakt houten tuinhuis van MEESTER houtbouw geniet u tientallen jaren.

Tuinhuis met overkapping op maat

Een tuinhuis met overkapping op maat is tegenwoordig erg populair. Veel huishoudens willen een fijne plek creëren waar zij lekker lang kunnen genieten van het buitenzijn. Bij de komst van de lente willen we naar buiten en we gaan pas weer naar binnen nadat de laatste warme nazomerdagen zijn geweest. Een maatwerk tuinhuis met overkapping is ideaal voor ieder die graag buiten is. Samen met u vertalen we uw idee naar een prachtig en functioneel tuinhuis met overkapping. Met veel passie en meesterschap gaan wij aan de slag om een tuinhuis met overkapping op maat te realiseren waar u jarenlang van geniet.

Hoe wij te werk gaan

Advies- en informatiegesprek

Een eerste schets

Het ontwerp op papier

Wij gaan bouwen

Proosten op een succes

Tuinhuis met veranda op maat

Heeft u al een tuinhuis in de tuin en wilt u graag een veranda laten plaatsen? Ook dan kunnen wij u helpen. Wij denken graag met u mee om een veranda aan uw tuinhuis te bouwen. Maak direct een adviesgesprek met de meesters zodat wij de mogelijkheden voor een tuinhuis met veranda op maat kunnen bekijken en bespreken.

Een tuinhuis laten bouwen door MEESTER houtbouw

Wanneer u kiest voor een tuinhuis op maat, dan wilt u natuurlijk wel dat deze aansluit bij al uw wensen en voldoet aan alle productspecificaties. MEESTER houtbouw heeft veel ervaring in houtbouw, glaswerk en schilderwerken. En door onze ruime werkervaring kunnen wij elke mogelijke tuinhuis voor u bouwen. Geen detail is voor ons te gek. Wilt u dus een tuinhuis laten bouwen? Neem dan nu contact op met de meesters.

Uw nieuwe tuinhuis perfect afgewerkt

Naast MEESTER houtbouw zijn wij ook meesters in schilderwerken. Met onze zusterorganisatie MEESTER schilderwerken voeren wij al drie generaties lang schilderwerken uit in Brabant en Limburg. Uw nieuwe op maat gemaakte tuinhuis is bij ons in goede handen. Wij schilderen met veel plezier en meesterschap uw prachtige tuinhuis in elke gewenste kleur, zodat u jaren later nog geniet van uw tuinhuis.

Uw tuinhuis onderhouden

Voor de realisatie van uw tuinhuis gebruiken wij de beste materialen. Zo heeft u keuze uit douglas-, eiken en western red cedar hout. Deze houtsoorten kenmerken zich door de verwerkbaarheid, duurzaamheid en weerbestendigheid. Van uw nieuwe maatwerk tuinhuis geniet u tientallen jaren. Het is echter wel aan te raden om het schilderwerk regelmatig te onderhouden. Ook dan zijn onze meesters u graag van dienst.

Wij plaatsen uw maatwerk tuinhuis

De meesters bouwen voor u het ideale tuinhuis. Of u nu kiest voor een tuinhuis met overkapping, een veranda aan een tuinhuis, een kleine tuinhuis of een exclusieve tuinhuis, geen opdracht  is voor ons te gek. Nadat wij een schets hebben gemaakt van uw maatwerk tuinhuis, alle materialen zijn besteld en onderdelen van het tuinhuis zijn geproduceerd, plaatsen wij de nieuwe tuinhuis vakkundig op locatie.

Bent u erg handig of heeft u handige kennissen? Wij leveren ook zelfbouwpakketten tuinhuizen. In onze werkplaats zagen we alle materialen voor uw tuinhuis perfect op maat. Met de meegeleverde materialen en bevestigingsmaterialen realiseert u uw eigen unieke tuinhuis.

Ook meesters in andere houten bouwwerken

Naast tuinhuizen op maat zijn wij ook gespecialiseerd in veranda’s, overkappingen, poolhouses, kapschuren, tuinkamers, vijveroverkappingen en lichtstraten. Bekijk onze gerealiseerde projecten, laat u inspireren en droom van de mogelijkheden bij u thuis.

MEESTER houtbouw is voornamelijk actief in Brabant en Limburg, maar ook ver buiten deze provincies helpen we u graag aan een nieuwe maatwerk tuinhuis.